Отзывы - Медицинский Центр "Матерна"
Запись на прием к врачу

Отзывы о медицинском центре "Матерна"

Напишите Ваш отзыв о медицинском центре "Матерна"
28 июля 2021
Виктория
Щиро дякую Медичному Центру Матерна, за повне ведення і діагностику вагітності. Дякую Маньковській І.М. та Мороз Н. Прекрасні, розумні лікарі, лояльний і приємний персонал, ціни адекватні!
23 июля 2021
Виктория
Саме зараз пишу свій відгук про мої зміни в житті, які сталися 23 жовтня 2020 року. На плановому прийомі восени, у гінеколога О.П.Циганюк, поділилася своїм комплексом маючи великий після родовий мішок, а також після схуднення ( мама двох діток). Дізналася, що в Матерні з’явилася хірург, пластичний хірург - Талалай Юлія Володимирівна! Пані Ольга зразу мене записала на консультацію, до цього ніколи ні з ким про це навіть розмови ніякої не мала, ні в яких медичних центрах навіть ціни і про процес операції нічого не знала. Консультація перетворилася для мене в розмову з подружкою (якої в мене навіть в житті не існує) про те ,що мене турбує після схуднення, після родів і якій маю комплекс - живіт, ну і Ціна мене дійсно цікавила найбільше. Я була здивована ціни нормальні, помірні (в процесі лопатила інтернет другі міста і клініки - дорожче!). І так шановні, я взяла свою долю в свої руки і рішуче пішла до своєї мети, сьогодні рівно 9 місяців з назначеного дня операції, я зробила абдомінопластику! Почуваюся впевненіше, здоровішою, комплексу нема, на морі вже була - все клас! (вид в купальнику). Дякую лікарю Юлії Володимирівні, усій бригаді які були присутні на моїй операції анестезіолог Леся Володимирівна, Владислав, Ірина, Наталія, .... всім, всім. Гарний догляд після операційний. Кормлять на «убой» (я навіть вдома стільки не їм). На ресепшені усі дівчата дуууже привітні, мені особливо повезло з Оленою вона серце ресепшену як на мене, уважна, всю інформацію держить під контролем. Усім величезне дякую! Про мої наступні зміни буде слідуючий відгук.
17 июня 2021
Леся
Дуже вдячна чудовому лікарю, Вадиму Ігоровичу! Ви справді лікар, який на своєму місці. Завжди все розповідаєте і саме головне, доступно. Дякую всьому вашому чудовому колективу!
8 апреле 2021
Дарья
Відвідала не одну клініку і лікарню в Житомирі, але клініка "Матерна" - дійсно справжній рівень!
Завжди привітні дівчата на рецепції, по телефону також проконсультуютьі допоможуть.
Також окреме дякую лікарю Сілаєву Вадиму Ігоревичу - справжній професіонал! Не раз була й нього на прийомі і буду звертались ще - дає кваліфіковані відповіді на хвилюючі питання, завжди пояснює що до чого, а не просто призначає яке-небудь лікування! Як люжина і професіонал своєї справи просто супер!
Залюбки рекомендуватиму Вашу клініку, Ви та ваша команда супер!
23 марта 2021
Олена
Мороз Наталія дуже гарний узіст. Всім вагітним рекомендую.
11 февраля 2021
Елена
В нас у житті склалась така ситуація прожили 6 років з чоловіком, а діток так і не було!!! Життя було скучне без дітей тай усі ходили пальцями тикали що живуть дітей немає !!! Але за цих 6 років ми обїздили кругом і зробили мені кілька операцій але все марно було! Одного дня я вирішила зателефонувати ще до цієї клініки і сказала до чоловіка якщо ще тут не получиться то тоді все!!! Зателефонувала дуже хороші привітні дівчатка мені відповіли і мене записали до лікаря і сказали ви не переживайте хороший молодий спеціаліст вам допоможе!! Це був Сілаєв Вадим Ігорович людина якій я буду вдячна все своє життя!!! Він нам допоміг ми переживали разом чи у нас все получиться і диво сталось!!! У Матерні мене вилікували і стала "Мамою" чудового хлопчика якому зараз уже 4 місяці! Я дуже вдячна усьому колективу клініки а особливо Вадиму Ігоровичу це людина з великої букви! Дякую Вам ви подарували нам щастя!!!
10 февраля 2021
Тетяна
Доброго дня! Хочу від щирого серця подякувати всьому колективу медичного центру "Матерна" і особисто Силаєву Вадиму Ігоровичу за здійснення нашої мрії стати батьками! Дякуємо Вам за сина! Ви дійсно професіонал до того ж добра та чуйна людина! А також хочу подякувати Мороз Наталіїї Іванівні, котра професійно і скрупульозно проводила УЗД нашому синочку! "Матерна" це клініка, яка допомагає в здійсненні мрії!
04 февраля 2021
Олена
Доброго дня. Мені соромно, що лише зараз я пишу відгук про Ваш медичний центр, але завдяки Вам в мене зовсім немає вільного часу і я безмежно від цього щаслива)))) Хочу від щирого серця подякувати всьому колективу медичного центру "Матерна" і особисто Юрію Володимировичу Бенедичуку за здійснення нашої мрії стати батьками! Для тих, хто читає мій відгук і зважує всі за і проти, не вагайтесь і не втрачайте дорогоцінного часу! Медичний центр "Матерна" - це висококваліфіковані спеціалісти, (які не будуть проводити вам зайвих обстежень, аналізів, маніпуляцій), сучасне обладнання і доступні ціни! І повірте мені - це не реклама, до зустрічі з Юрієм Володимировичем ми змінили не одну клініку і лікаря. Ще раз хочу висловити Вам слова подяки, побажати міцного здоров'я Вам і вашим рідним, подальших звершень і розвитку, і якомога більше листочків на вашому деревцеві!!!)))
25 января 2021
Диана
Захарук Наталья Анатольевна - прекрасный специалист, грамотно и понятным языком все объяснила и дала рекомендации. Очень приятная девушка, после консультации лучшие впечатления о клинике и в особенности об этом враче!
17 января 2021
Тетяна
Висловлюємо щиру подяку Циганюк Ользі Петрівній. Це професіонал своєї справи. А також подяка Мороз Наталіїї Іванівній котра професійно і скрупульозно проводила УЗД нашій донечці. " Матерна" це клініка, яка допомагає в здійсненні мрії, а не в здиранні якомога більше грошей. Вірте і ніколи не здавайтесь у Вас все вийде!!!
10 января 2021
Наталя
Надсилаю вдячність на адресу всього персоналу клініки "Матерна" та особливі слова подяки Юрію Володимировичу Бенедичуку! Щиро дякуємо у віру в нас та в допомогу здійснення нашої мрії до якої ми з чоловіком ішли 9 років. Ви всі справжні професіонали своєї справи, дякуємо за вашу віддану працю над здійненням тисячів мрій! Будьте щасливі, здорові, залишайтеся такими, як є! Бажаємо подальшого процвітання клініці " Матерна"!!!
Дорогі чітачі, не втрачайте надії, якщо мрієте про дитинку, звертайтесь до клініки де завжди вам допоможуть!!!
30 декабря 2020
Людмила
Хочем подякувати Циганюк Ользі Петрівній, за здійснення нашої мрії, 19.10.2020 в нас народився синочок наша радість, щастя всього життя. Низький уклін Вам Ольга Петрівна.
30 октября 2020
Ирина
Хочемо подякувати персоналу медичного центру "Матерна" за здійснення нашої мрії. Місяць тому у нашій сім'ї з'явилася чудова донечка. Шлях був довгий і не простий, але приємно згадувати кожен візит в клініку. Особлива подяка Ользі Петрівні Циганюк, вона майстер своєї справи. Дуже приємний лікар, завжди вислухає і дасть змістовну відповідь. Бажаємо успіхів у Вашій роботі та багато вдячних клієнтів.
09 октября 2020
Лариса
Доброго дня! Хочу подякувати лікарю Захарчук Наталії Анатоліївні, досить молодий спеціаліст (майбутнє в надійних руках!!! що не може гріти душу) грамотна, приємна, позитивна! Дякую за вашу роботу і індивідуальний підхід до кожного клієнта!!!
26 сентября 2020
Валентина
Добрий день! хочу поділитися своїми думками щодо клініки "Матерна" м. Житомир. Сказати що сподобалася - нічого не сказати!!! Чистенька затишна клініка, дуже привітний персонал, і, найголовніше - лікар! Записалася на прийом "наосліп", нікого не знала. Приїхала на ранньому терміні вагітності. Приймала лікар Ольга Петрівна Циганюк. Відповіла на усі питання, які я навіть не встигла запитати. Серйозна, дуже спокійна, заспокоїла, показала усю клінічну картину. Зробила огляд та УЗД в одному кабінеті! Дуже комфортно. Сама передзвонила у понеділок з результатами аналізу! Мене дуже вразило таке ставлення до себе. Це приємно! Я з іншої області, зараз тут і проживаю, на жаль, не можу встати на облік в цій клініці. Не можу нічого сказати про інших лікарів, адже не знаю їх, тому кажу про Ольгу Петрівну. Особисто мені - сподобалося все! Ще важливий момент - цінова політика у клініці. Ми потім порівняли з моїм містом (Чернігів) - в нас нема таких комфортних цін і такого обслуговування. Одним словом - раджу цю клініку!
15 сентября 2020
Наталья
Хочу подякувати персоналу МЦ Матерна, а особливо моєму лікарю Бенедичуку Юрію Володимировичу! В серпні цього року ми стали батьками маленької, чарівної донечки. Було потрачено багато зусиль, терпіння і часу, щоб цього досягти. Але дякуючи лікарю ми з чоловіком рішилися робити ЕКО, бо природним шляхом у нас не виходило 5 років. З першої спроби в нас не получилося, але ми не упускали руки і пішли на другу спробу. І в нас все вишло 03.08.2020 цей день для нас став самим найщасливішим.
06 августа 2020
Светлана
Выражаем огромную благодарность нашему врачу-Бенедичуку Юрию Владимировичу и всем сотрудникам клиники! В апреле этого года стали счастливыми родителями нашего сыночка!!! Спасибо Вам большое, дай Бог Вам здоровья и успехов в Вашей очень важной для многих работе!
04 августа 2020
Людмила
Бенедичука Юрия Владимировича знаю уже много лет, человек с большой буквы и врач от Бога! Приятно видеть, что клиника растёт. Консультации и осмотры давно прохожу только там. Прошлым летом делала пластику живота, который выглядел ужасно после беременности двойней - диастаз и пупочная грыжа. Операция прошла удачно, я очень довольна результатом. Я больше не выгляжу как беременная на 8 месяце, могу заниматься спортом и носить ту одежду, которая мне нравиться, а не в которую я помещаюсь спасибо всем за заботу и уход!
16 июля 2020
Марина Саша
Добрый день! Хотим поблагодарить весь персонал МЦ "Матерна". Клиника просто супер, доброжелательный персонал, профессионалы своего дела, атмосфера уютная и спокойная. Огромное, особое, спасибо!!! Бенедичуку Юрию Владимировичу за неоценимую помощь, и за нашу самую главную в жизни радость, за нашего чудесного Сынульку, которому уже 4 месяца. Юрий Владимирович, Вы самый лучший доктор на свете, который всегда настроен на победу, наша семья всегда будет молиться за Ваше здоровье!!! Спасибо... Мы вас обожаем.
07 июля 2020
Елена
Добрый день!
Передаю отзыв благодарности, консультация очень понравилась и с точки зрения профессионального подхода, и с точки зрения врачебной этики. Спасибо!!! Рекомендую специалистов клиники Захарук Н.А и Циганюк О.П
12 мая 2020
Анна
Мені порадили Вашу клініку, мій лікар Омельчук Лариса Володимирівна, за що ми їй дуже вдячні!!! Познайомила нас з прекрасним лікарем, Циганюк Ольгою Петрівною це дійсно лікар від Бога, на перший зустрічі вона нас уважно вислухала, нам з чоловіком дуже сподобалось і ми повірили!!! В нас з чоловіком не було діток 14 років!!! Пройшли через різні випробування. Дякувати Богу, що нам послав Ольгу Петрівну та Бенидчука Юрія Володимировича!!! Ці люди завжди були з нами на зв'язку, підтримували не дали опустити руки. Взагалі дуже гарний персонал, привітний!!! Хочу сказати кожній, сімейні парі не опускайте руки, йдіть до своєї мети. Ми з чоловіком пройшли через різне, і маємо гарний результат, в нас 22.04.2020р. Я родила хлопчика, ми дуже щасливі!!!! Я бажаю кожній парі мати таку радість. Дякуємо всьому персоналу клініці Матерні за вашу роботу. І хочемо бажати , Вам тільки гарних відгуків. Особисто хочу подякувати Ользі Петрівні завдяки Вам, ми стали батьками. Дякуємо!!!!
20 марта 2020
Гуменюк Роман
Дуже дякую лікарю Драгомиру І.О. Це лікар з великої літери. І весь медичний персонал клініки дуже професійний . Роблять все оперативно і якісно.
20 февраля 2020
Кузьменко Анна
За порадою подруги звернулася до МЦ Матерна, в зв’язку з тим , що довгий час не могла завагітніти. Після двох років лікування я нарешті стала мамою чудової донечки. Цим я завдячую кваліфікованому персоналу МЦ Матерна. Особливу подяку хочу висловити Бенедичуку Юрію Володимировичу, за підтримку, професіоналізм та віру в успіх! Дякую за те, подарували нам мрію, нашу маленьку донечку! Сім‘я Кузьменко.
06 декабря 2019
Олена
Ваш центр мені порекомендувала знайома і я не помилилася, що звернулася саме до Вас. Хочу висловити велику подяку медичним сестрам, вони дуже привітні, чуйні і уважні. Особливу подяку хочу висловити Циганюк Ользі Петрівні. Вона лікар від Бога, не дала опустити нам руки. Підтримувала завжди. В цьому році завдяки їй я стала мамою двійні. Я народила хлопчика і дівчинку. Ольга Петрівна - велика молодець. По більше б таких лікарів. Ольга Петрівна, бажаю Вам щастя, міцного здоров'я, натхнення і доброзичливих пацієнтів.
27 ноября 2019
Надія
В МЦ Матерна я звернулася за допомогою в листопаді 2017. Оскільки природним шляхом я не могла завагітніти мене чекала процедура ЕКО. Дякую всьому персоналу за підтримку. Всі ввічливі. Завжди привітні. Велике спасибі моєму лікарю Циганюк Ользі Петрівні. Завдяки її професіоналізму я нарешті стала мамою.
adminАдминистрация МЦ Матерна
Спасибо Вам за отзыв. Мы всегда рады помочь Вам в достижении Вашей мечты.
18 ноября 2019
Александр
Была проблема (варикоцеле). Не получался второй ребёнок на протяжении 4-5 лет. Через полтора года после операции появился долгожданный ребёнок. Спасибо.
adminАдминистрация МЦ Матерна
Спасибо Вам за отзыв. Мы всегда рады помочь Вам в достижении Вашей мечты.
05 ноября 2019
Людмила
Хочу подякувати лікарю Прокопчук Аліні Дмитрівні за проведену роботу... Велика людина, чуйна, добра, уважна... раджу всім хто має проблеми з жіночим здоров’ям звертатись до медичного центру МАТЕРНА.
02 ноября 2019
Ірина
Дякуємо, безмежно всьому колективу МЦ Матерна та особисто Бенедичуку Юрію Володимировичу за наше маленьке янголятко, якій вже майже 2 місяці!!! Юрій Володимирович, дякую за те, що вірили в нас і все вийшло з першої спроби, за Ваш професіоналізм та підтримку навіть на відстані!!!! Наша мрія здійснилась, ми щасливі батьки!!! Хай все добро та щастя яке Ви даруєте людям повертається обов'язково до Вас!!!! Дай Бог Вам здоров'я!!!! Дякуємооооо!
Всім рекомендую МЦ Матерна!!!!
20 сентября 2019
Наталья
Спасибо огромное вам!!!
Очень добрый, вежливый персонал)
Видно что врачи любят свою работу и с уважением относятся к каждому клиенту !)
Всем советую вашу клинику )
15 сентября 2019
Лена
Не описати вдячність словами всьому персоналу Матерна, а особливо Бенедичуку Юрію Володимировичу,який лікував мене 2 роки і результат донечка вже 3 місяці.
Юрій Володимирович лікар від Бога.
В шлюбі я 21 рік, де тільки не лікувалась, в 40 років перша дитина.
Юрій Володимирович я Вам буду вдячна все своє життя, дай Боже Вам здоров'я і всього найкращого.
20 августа 2019
Уля
Наверное всех слов и благодарностей мира будет мало что бы поблагодарить эту клинику "МАТЕРНА" и людей которых в ней работают.
Читала здесь много отзывов. Были и хорошие и не очень.
Но, мне повезло!!!!! Я благодарна Циганюк Ольге Петровне - благодаря ей я счастливая мама. И конечно же Бенидичуку Ю.В.
Да и в целом коллектив очень хороший, всегда приветливые.
Лечилась больше 2 -х лет. ( со счету сбилась) Результату уже 5 месяц пошел)))
Да, денег пошло ухххххххх.......( больше 70 тыс гривен .....
Лечение не из дешевых.
Но, улыбка моей любимой роднулички этого стоит!!!!!!!
Ольга Петровна задает много вопросов но... для того что бы как можно по ближе познакомиться и понять человека, и воглубится в суть проблемы. Я к ней относилась больше чем как доктору. Я могла говорить с ней откровенно, на любые темы. Она подходила с пониманием, и всегда давала нужные советы!!!!!(( а тем кто считает ее вопросы глупыми и не в тему..... Девочки, проблема может быть намного глубже чем мы можем себе представить. Вот благодаря этим вопросам Ольга Петровна пытается найти эту проблему и сделать вас счастливыми родителями!!!! Цените этот! ‚ труд!!!!
Рекомендую клинику МАТЕРНА!!!!!!! ВАМ помогут!!!!!!!! Желаю удачи!!!!
17 августа 2019
Маргарита Павлова
Обслуживаюсь в клинике уже год и не поменяю ее ни на какую другую. Обслуживание европейского уровня, улыбчивые и искренние регистраторы, теплая, уютная домашняя обстановка. Ощущение, что персонал, который меня окружает— это моя семья. Спасибо всему персоналу за их труд! Рекомендую посетить клинику, и вы получите отличный недорогой сервис и приятные эмоции!
12 августа 2019
Nik
Невистачить слів, щоб описати нашу вдячність всьому персоналу мц і, зокрема, Юрію Володимировичу! Завдяки спільним зусиллям, всупереч невдачам, коли перенос за переносом ембріона закінчується нічим, ми разом досягли такого бажаного результату! І цей результат кардинально змінив наше життя: сину вже майже 6 місяців! Висновок один: мрії здійснюються (хоча на їх здійснення потрібні час, гроші, міцні нерви, та сила волі тримати себе в руках). Отже, не здавайтесь і не опускайте руки. Ваші зусилля та допомога професіоналів мають привести вас до мети)
29 июля 2019
Катерина
Величезна подяка Богу за те, що почув молитви і познайомив мене з такою чудовою, чуйною людиною та професіоналом своєї справи Циганюк Ольгою Петрівною! Адже за 6 років подружнього життя здійснилася моя найзаповітніша мрія. 26.07.2019 я стала мамою чудової донечки. Ольга Петрівна хочу Вам побажати довгих років життя, міцного здоров`я, випромінювати позитив та добро, якого у Вас багато! І ще хочу подякувати за те, що протягнули руку допомоги, підтримували, турбувались наче мама, відповідали на любі питання і завжди знаходили слова підтримки.
Також велика подяка всьому персоналу клініки за турботу, старання та комфорт – це справжня команда!
Хочу побажати усім жінкам, які планують вагітність, бути на позитиві, вірити у Божу силу та його намір, а також вчитися довіряти людям, які Вам хочуть допомогти!
01 июля 2019
Ирина
Была на приёме у гинеколога Цыганчук, врач задавала много раз один и тот же не компетентный вопрос, после осмотра сказала ждать результатов анализов, которых пришлось ждать 2 дня, хотя в нормальных частных клиниках результати есть уже на второй день, после чего она должна была перезвонить если есть проблема, прошла неделя звонка так и не было, обратилась к другому врачу с результатами анализов, сказала что есть проблема и назначила лечение, вот вам и частная очень хорошая клиника, главное взять деньги а дальше ты не интересен, не рекомендую этого врача!!!!!!
adminАдминистрация МЦ Матерна
Здравствуйте, Ирина.
Мы очень редко получаем негативные отзывы от наших клиентов, но если таковые происходят, то мы считаем своим долгом внимательно изучить проблему и помочь нашим пациентам получить помощь по самым высоким стандартам, которые всегда были, есть и будут визитной карточкой нашего центра.
Я благодарен Вам за время, потраченное на написание отзыва и, несмотря на полную занятость своего рабочего дня, хотел бы ответить вам персонально.
Я лично встретился с доктором Цыганюк, которую Вы, очевидно по ошибке, назвали Цыганчук.
В работе с нашими пациентами мы следуем отработанному процессу, и в конце консультации доктор уведомляет пациента, что в течении двух дней пациент должен перезвонить в центр с запросом о результатах анализов. Этот запрос переадресовывается врачу, и тогда врач связывается с пациентом, чтобы обсудить результаты и назначить лечение. Вы подтвердили, что анализы были готовы в течении двух дней, то является общепринятой практикой, и если Вы действительно звонили, но с Вами никто не связался, то я был бы Вам благодарен, если бы вы могли сообщить нам свою фамилию или перезвонить мне напрямую, чтобы мы могли окончательно разобраться, был ли такой инцидент, и если – да, то почему он произошёл. Как я уже говорил, благополучие наших пациентов является для нас основным приоритетом, поэтому ваш звонок поможет сделать уровень наших услуг ещё выше для наших настоящих и будущих пациентов.
Что касается компетенции задаваемых вопросов, то хочу Вам сказать, что в нашей профессии не существует такого понятия как “много вопросов” или “некомпетентные вопросы”. Наоборот, компетентность врача как раз и заключается в том, чтобы задавать именно столько и именно нужных вопросов, чтобы поставить максимально точный диагноз и определить стратегию лечения болезни. Возможно порой некоторым пациентам вопросы кажутся некомпетентными, но все-таки компетентность врача не может определяться человеком, который не является специалистом в области медицины. Поэтому мы хотим обратиться ко всем будущим пациентам нашего центра, если во время беседы с врачом вам показалось что-то непонятным, пожалуйста, не стесняйтесь задавать ответные вопросы врачу. Все врачи нашего центра являются специалистами высокой категории и всегда с удовольствием ответят на все ваши вопросы, поскольку помочь вам и увидеть вашу улыбку в конце консультации является для них самым высоким приоритетом.
Я ещё раз благодарю Вас за отзыв и искренно сожалею о произошедшем недоразумении вне зависимости от того, по чьей вине он произошёл.
Но Ваш отзыв однозначно поможет нам сделать уровень услуг нашего центра ещё лучше и качественнее.
Пишите, звоните. Всегда вам рады.
29 января 2019
Олена
Усім привіт!! Хочу залишити свій відгук про роботу Супер Колективу Медичного центру Матерна. Почну з далеку, Ми з чоловіком звернулися по допомогу до Юрія Володимировича взимку 2018 року в січні місяці! Вирішили не затягувати і почали підготовку до ЕКО. Перед тим ми безуспішно лікувалися 8 років у інших спеціалістів в різних місцях, Київ, Вінниця. Та всі аналізи, всі старання були марними. Але ми не опускали руки і на щастя нам порадили Хороших спеціалістів!!!Спочатку ми з чоловіком пройшли ряд обстежень та аналізів в Матерні, після чого мені та чоловіку призначили терапію щодо підготовки організму до ЕКО. Це був нелегкий та сповнений терпіння час, протягом якого ми невпинно йшли до своєі мети - Дитинки!!!! І коли восени 2018 року я дізналася, що вагітна, Ми з чоловіком плакали від щастя!!!! Я хочу сказати що людям які хочуть цьго дійсно потрібно ніколи не опускати руки й невпинно йти до своеі мети!!! А коли народився наш хлопчик ми Були на 7 небі від щастя!!! Цей колектив здійснив мрію нашого життя!!!! ДЯКУЄМО ВАМ УСІМ!!!!! І окремо Юрію Володимировичу Бенедичуку!!!!
Він переживав з нами всі емоціі як рідний батько!!!!! Будемо весь вік вам вдячні!!!!!!
26 января 2019
Катерина
Ми з чоловіком звернулись в клініку рік назад і нашим лікарем стала Циганюк Ольга Петрівна. За цей час пройдено великий шлях, багато лікувань та переживань для нас обох. але ми завжди задоволені прийомами в "Матерні" - персонал уважний і професійний, забезпечують комфорт, тепло і свою максимальну увагу і знання. Пройшов рік і наш шлях закінчився надзвичайно успішно - ми в солодкому очікуванні одразу двох малят! Дуже вдячні Ользі Петрівні за її вичерпні консультації, адекватне лікування, обстеження, рекомендації і готовніcть допомогти в будь-який час, а також Юрію Володимировичу, який в важливих моментах заміняв нашого лікаря за її відсутності і дуже допоміг в досягненні мети! Також вдячні професійному лікарю-узисту Наталії Іванівні - продовжимо ходити на скринінги та узд тільки до вас.
Ціни вище середніх, але професіоналізм та комфорт того вартий!
Будемо рекомендувати клініку рідним та знайомим.
21 января 2019
Настя
Спасибо огромное клинике МАТЕРНА, а особенно Циганюк Ольге Петровне. Благодаря правильно подобранному лечению мы стали счастливыми родителями девочки) Всем удачи!
16 января 2019
Наталия
Была на приеме у Юрия Владимировича,очень хороший специалист, вежливый, все разложил по полочкам, будем идти до победного конца с ним.
04 декабря 2018
Ольга
Дуже вдячна долі за знайомство з лікарем. Випадково порадили лікаря Бенидичука Ю.В. і клініку "Матерна". Після столичних клінік, де понти персоналу починаються ледь не з охоронця на вході, хамство в реєстратурі та зверхність лікарів, вперше не виникно бажання швидше вибігти з клініки. Склалося враження, що лікар впершу чергу друг пацієнтам. Все чесно і об'єктивно оцінив, пояснив, порадив. Чітко склав план лікування. Дівчата на реєстрації виховані і коректні. Дуже шкодую, що раніше не знала про клініку. Раджу усім.
19 октября 2018
Татьяна Кузьминская
Дякуючи данній клініці і кваліфікованому персоналу та дякуючи Богу, ми пізнали радість батьківства, за яке боролися останні 8 років! Так ціни не найдешевші, але щастя бути батьками-безцінне!!! Окрема подяка Бенидичуку Юрію Володимировичу та Циганюк Ользі Петрівній.
adminАдминистрация МЦ Матерна
Спасибо за высокую оценку.
12 июня 2018
Анонимно
Дізналась про Юрія Володимировича від знайомої, яка завагітніла за допомогою ЕКО з першої спроби, правда в Київській клініці. Дуже зраділа, коли дізналась, що в Житомирі відкрилась нова клініка, яку очолює Юрій Володимирович. На прийом до лікаря йшла з великим хвилюванням, та познайомившись зним, відлягло. З першої ж консультації пройнялася довірою до цієї людини, чітко, конкретно, доступно, завжди спокійно доносилась вся інформація, якщо виникали питання, лікар завжди був на зв`язку. Я в свою чергу виконувала всі призначення, прислухалась до всіх порад, і як результат, ось уже 4 місяці, як у нас народився синочок. Клініку рекомендую всім, весь персонал чітко підібраний, всі люб`язні та привітні, підтримували на протязі всієї вагітності, разом раділи народженню синочка, навіть зараз періодично цікавляться нашими справами. Висловлюю щиру подяку Юрію Володимировичу, та всьому колективу клініки "Матерна" за наше безмежне щастя!
30 мая 2018
Елена Павленко
От имени нашей семьи хотим поблагодарить персонал клиники "Матерна" за качественное обслуживание. Посещаем клинику более двух лет. Вежливый, внимательный персонал. Отдельное СПАСИБО Бенедичуку Юрию Владимировичу и Циганюк Ольге Петровне, настоящим профессионалам своего дела. Очень довольны. Обязательно будем обращаться еще. Всего Вам самого наилучшего!!!
adminАдминистрация МЦ Матерна
Спасибо за высокую оценку. Мы всегда Вам рады!
22 апреля 2018
Анонимно
Всем привет.
Решила написать свой отзыв об клинике "Матерна".
Первый раз с мужем пришли туда осенью на первую бесплатную консультацию. Клиника очень понравилась, красивая, современная. Врач нас принял все разложил по полочкам, рассказал что да к чему, т.к. мы были еще зеленые в этих вопросах. Сделали мне УЗИ, муж сдал СГ, дали список анализов, которые нужны для протокола.
Я могу посоветовать эту клинику девочкам, которые выбирают где пройти программу ЭКО. Весь персонал очень вежливый, всегда все объясняют и показывают.
Пока я очень довольна клиникой и врачем!!
18 февраля 2018
Света
Большое спасибо всем работникам клиники. Прекрасные специалисты-врачи с большим опытом, вежливые, сострадательные мед сёстры, современная аппаратура и медикаменты. Я много натерпелась от государственных гинекологов и анестезиологов, так что выбрала клинику "Матерна".
9 января 2018
Алина
Пришли в клинику по рекомендации наших друзей, которые хорошо знакомы с Юрием Владимировичем. При этом пришли уже после общения с рядом житомирских клиник, даже в Киев ездили. Но в Киеве цены космические как для нас, поэтому отказались. В матерне нас хорошо проконсультировали, ряд анализов пришлось пересдать. Пока все хорошо.
08 июня 2017
Надежда
Очень светленькая клиника, комфортный кабинет, красивые девочки на рецепции. Приняли вовремя, рецепция работают на ура. По цене все заплатили, как и говорили при записи, никаких выкачиваний денег. Было несколько вопросов к рецепции, они все рассказали, что все стало понятно. Если надо будет еще посещать в клинику, то обращусь только сюда.
26 мая 2017
Полина
Очень светленькая клиника, комфортный кабинет, красивые девочки на рецепции. Приняли вовремя, рецепция работают на ура. По цене все заплатили, как и говорили при записи, никаких выкачиваний денег. Было несколько вопросов к рецепции, они все рассказали, что все стало понятно. Если надо будет еще посещать в клинику, то обращусь только сюда.
22 декабря 2016
Катерина
Потрясающая и современная клиника, в которой комфортно пребывать. Не могу не отметить компетентный коллектив, который выше всяких похвал. Считаю, что ценовая политика в клинике полностью соответствует качеству предоставляемой медицинской помощи. Боле того, мне подходит месторасположение клиники и то что у них четко налажена система клиентского сервиса. В общем буду советовать клинику Медичний центр Матерна всем знакомым.